Jeg kan godt lide historien bag retten: at det er kulsvierne som sidder i deres frokostpause og bakser en enkel men god ret sammen - man kan ligefrem fornemme små kulflager flade ned i retten, så man ikke kan skelne mellem hvad der er peber og hvad der er kul....Det er nu nok bare en god historie - men sådanne skal jo også have lov at leve...
Jeg kan også godt lide det meget enkle italienske ved retten: få afstemte ingredienser, men med stor virkning...
Senior og datterlil fremstiller i fællesskab tagliatelle, der lige koges 5 minutter. Vandet hældes fra og tagliatelle hældes i sauterpanden. Over hældes en æggemasse af 6 æg + salt og masser af friskkværnet peber (Junior inviterede lige en gæst på middag, så vi skyndte os at proppe et par ekstra æg i)..
Det hele vendes til æggene er fordelt.
Hurtig servering m. friskbagt brød og parmesan til fri afbenyttelse.
Virker hver gang...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar