mandag den 2. april 2012

Kulsvierens aftensmad....

Junior har fødselsdag og det skal jo fejres - Han har en relativ enkel kulinarisk smag, så ønsket er en Spagetti Carbonara...... Måske blev han lidt presset, for så kan jeg jo få brugt den sidste rest af pasta fra i går.

Jeg kan godt lide historien bag retten: at det er kulsvierne som sidder i deres frokostpause og bakser en enkel men god ret sammen - man kan ligefrem fornemme små kulflager flade ned i retten, så man ikke kan skelne mellem hvad der er peber og hvad der er kul....Det er nu nok bare en god historie - men sådanne skal jo også have lov at leve...
Jeg kan også godt lide det meget enkle italienske ved retten: få afstemte ingredienser, men med stor virkning...

To pakker bacon skæres i små stykker og ristes sammen med løg og hvidløg i den store sauterpande.
Senior og datterlil fremstiller i fællesskab tagliatelle, der lige koges 5 minutter. Vandet hældes fra og tagliatelle hældes i sauterpanden. Over hældes en æggemasse af 6 æg + salt og masser af friskkværnet peber (Junior inviterede lige en gæst på middag, så vi skyndte os at proppe et par ekstra æg i)..
Det hele vendes til æggene er fordelt.
Hurtig servering m. friskbagt brød og parmesan til fri afbenyttelse.
Virker hver gang...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar